Traian Basescu s-a oprit ieri, pentru un sfert de ora, la podul in constructie de la Maracineni, pe malul celalalt al raului Buzau, apreciind ca dupa aceasta vizita a sa se vor "buluci" premierul si ministrii care au uitat sa mai treaca prin zona, ca
Traian Basescu s-a oprit ieri, pentru un sfert de ora, la podul in constructie de la Maracineni, pe malul celalalt al raului Buzau, apreciind ca dupa aceasta vizita a sa se vor "buluci" premierul si ministrii care au uitat sa mai treaca prin zona, cat timp el a fost in concediu. "Maine cu siguranta trec premierul si toti ministrii buluciti la pod, ca atat timp cat am fost in concediu au uitat sa mai treaca pe la pod. De maine, bulucesc toti!", a afirmat Basescu. El a tinut sa precizeze ca a facut mai multe vizite in zona nu pentru ca s-ar fi indragostit de acest obiectiv, ci pentru ca este cea mai importanta paguba produsa de inundatii in infrastructura. "Nu m-am indragostit, dar l-am considerat din primul moment cea mai importanta avarie si ea se vede pe masura ce trece timpul. Se vede cat este de important ca podul sa fie repus in circulatie", a explicat Basescu vizitele sale la santierul de la Maracineni. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.