Implicarea politistilor a fost descoperita dupa ce anchetatorii clujeni au arestat, in urma cu doua luni, pentru trafic de persoane si proxenetism, peste 15 persoane, intre care un gardian public si un sergent reangajat al MApN. Unii dintre cei acuza
Implicarea politistilor a fost descoperita dupa ce anchetatorii clujeni au arestat, in urma cu doua luni, pentru trafic de persoane si proxenetism, peste 15 persoane, intre care un gardian public si un sergent reangajat al MApN. Unii dintre cei acuzati au declarat ca cei trei politisti stiau de aceste ac-tivitati ilegale, dar ca in schimbul unor avantaje au "inchis ochii".
Daca la Turda se ocupa de prostituate, la Vama Veche politistii de frontiera fac bisnita cu whisky si tigari. Luni, doi agenti de la Grupul de Nave Mangalia au cumparat din magazinul duty-free de la Vama Veche 4 sticle de whisky si 700 pachete de tigari. Au fost prinsi de seful punctului de trecere a frontierei si acum ar putea ramane fara slujba.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.