Uciderea, la numai o zi dupa atentatele din 21 iulie de la Londra, a unuia dintre presupusii teroristi, tanarul de origine braziliana Jean Charles de Menezes, da dureri de cap Scotland Yard-ului. Politia metropolitana sustine ca Menezes a fost im
Uciderea, la numai o zi dupa atentatele din 21 iulie de la Londra, a unuia dintre presupusii teroristi, tanarul de origine braziliana Jean Charles de Menezes, da dureri de cap Scotland Yard-ului.

Politia metropolitana sustine ca Menezes a fost impuscat in statia de metrou Stockwell deoarece avea un comportament suspect si nu s-a oprit din fuga la somatiile politistilor. Varianta autoritatilor este contrazisa de postul de televiziune ITV News si de unele cotidiane britanice, care sustin ca Menezes nu a afisat nici un comportament suspect care sa-i fi condus pe politisti la concluzia ca este unul dintre atentatori. Ziarele releva ca tanarul a fost imobilizat si abia ulterior impuscat. In plus, tanarul nu purta o haina captusita de iarna in care ar fi putut ascunde o bomba, cum au declarat oficialii din politie, ci purta doar o geaca de blugi. (Maria Toader)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.