PROIECT DE CASA Acest proiect a fost gandit pentru un sportiv de performanta, necasatorit. S-a incercat realizarea unei constructii echilibrate si armonioase, respectand conditiile impuse de suprafata mica a terenului. Acesta are forma aproape dr

PROIECT DE CASA

Acest proiect a fost gandit pentru un sportiv de performanta, necasatorit. S-a incercat realizarea unei constructii echilibrate si armonioase, respectand conditiile impuse de suprafata mica a terenului. Acesta are forma aproape dreptunghiulara, cu deschiderea la strada de 10,01 m, iar adancimea de 23,95 m. Astfel, constructia este cuplata la calcanul casei vecinului din dreapta. Ca volumetrie s-a studiat mai ales obtinerea unei forme care sa sugereze un minihotel la malul marii, cu spatii interioare deschise si mari suprafete vitrate, deoarece viitorul proprietar practica un sport nautic.

Structura constructiei este mixta, din cadre de beton armat si zidarie de caramida eficienta, cu samburi, centuri si plansee de beton armat, fundatii continue sub ziduri. Acoperirea este in sarpanta de lemn in cea mai mare parte si partial cu terasa circulabila.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.