Deputatul PNL Eugen Nicolaescu crede ca a gasit "reteta" eficienta in lupta impotriva coruptiei. El a spus ca in viitor coalitia va dezbate planul de actiuni anticoruptie, care are drept scop "corectarea pas cu pas a aberatiilor sau gafelor legislati
Deputatul PNL Eugen Nicolaescu crede ca a gasit "reteta" eficienta in lupta impotriva coruptiei. El a spus ca in viitor coalitia va dezbate planul de actiuni anticoruptie, care are drept scop "corectarea pas cu pas a aberatiilor sau gafelor legislative de pana acum". Nicolaescu a precizat ca acest lucru este posibil acum, deorece exista vointa politica, "singurul lucru care a lipsit pana acum".


Senatorul PUR Gavrila Vasilescu a uitat ca face parte dintr-o coalitie guvernamentala, raliindu-se la un proiect de lege alaturi de PRM, spre supararea colegilor sai de coalitie. Pentru ca a votat si mai ales a sustinut un amendament al senatorilor PRM la un proiect de lege, acesta va fi "urecheat" in cadrul grupului. Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa a sustinut ca va cere sanctionarea colegului sau.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.