Credinta la multe grade Celsius Credinciosii de origine chineza din Malaiezia pasesc pe carbuni incinsi in semn de recunostinta fata de cei noua zei imparati. Traditia spune ca acestia din urma vegheaza asupra sanatatii si prosperitatii credinci

Credinta la multe grade Celsius

Credinciosii de origine chineza din Malaiezia pasesc pe carbuni incinsi in semn de recunostinta fata de cei noua zei imparati. Traditia spune ca acestia din urma vegheaza asupra sanatatii
si prosperitatii credinciosilor.

Moarta de patru ori

In Columbia, o femeie de 97 de ani a fost declarata moarta de patru ori. Dona Ramona a facut public, intr-o emisiune tv, cele patru certificate care-i atestau decesul. Pentru ca sufera de diabet, medicii cred ca ea s-a aflat de mai multe ori in coma, inducandu-i in eroare pe cei care au declarat-o moarta.

Los Angeles - Cu avionul pe autostrada
In California, un avion tras pe dreapta, pe autostrada, nu mai reprezinta de mult o surpriza. Cel mai recent, un avion de turism de dimensiuni reduse care avea pana de motor a aterizat pe o autostrada din Los Angeles. In ciuda faptului ca traficul era aglomerat, nu s-au inregistrat nici un fel de pagube. Proprietarul si-a remorcat hardugia, escortata de masini ale politiei, iar administratia nationala pentru securitate aeriana a deschis o ancheta in cazul avionului ""esuat"" pe Autostrada nr. 5 din nord-vestul metropolei.
Studiu - Creierul orfanilor, in pericol
Specialistul in neurochirurgie pediatrica dr. Harry Chugani, de la Spitalul de Copii din Michigan, Detroit, a ajuns, in urma unui studiu recent, la concluzia ca acei copii care raman o perioada lunga in orfelinate risca o slaba dezvoltare a creierului, din cauza lipsei interactiunii sociale. Chugani s-a folosit de scanari pentru a compara conexiunile din creierile unor copii care n-au fost niciodata intr-un orfelinat cu cele ale unor copii adoptati din orfelinatele din Romania. S-a constatat ca acestia din urma aveau nevoie de tratament pentru probleme de atasament. Parintii copiilor adoptati inainte de a-mplini 2 ani au raportat mai putine probleme emotionale si de comportament decat cele enuntate de parintii americani, in general.
Inventie - Ciment din caca de caine berlinez
Berlinezii au fost socati cand un arhitect a anuntat ca a patentat un tip special de ciment, obtinut din excremente de caine. Friedrich Lentze, in varsta de 57 de ani, sustine ca materia fecala trebuie oricum adunata de pe trotuare si ar fi cu atat mai bine daca ar si folosi la ceva. Compozitia pe care el o realizeaza n-are nici un miros dubios, asa ca nimeni n-are de ce sa se planga. Cu aceasta ocazie, el le-a amintit scepticilor ca balegarul e folosit de secole ca material de constructie si ca, in combinatie cu materiale moderne, el poate fi transformat intr-un nou tip de ciment.
Olanda - Cadavrul descoperit de hot
Politia din Haga a primit un telefon, cel putin bizar, care anunta descoperirea unui cadavru. Apelul fusese efectuat de o persoana care si-a declinat voluntar ocupatia, si anume faptul ca era hot. Un biet hot care intrase prin efractie intr-un apartament in care a gasit cadavrul proprietarei, in plin proces de descompunere. Bun samaritean, hotul a raportat imediat cazul. Evident, de la un telefon public. In prezent, politia incearca sa se asigure ca hotul n-a apucat totusi sa fure nimic. Ceea ce oricum e putin probabil, avand in vedere spectacolul macabru peste care a dat: o batrana de 89 de ani, moarta de cel putin o luna, dupa spusele legistilor.
Frumusete - Angelina, detronata de Jessica Biel
Tanara actrita Jessica Biel, in varsta de 23 ani, a fost numita cea mai sexy femeie in viata de catre revista Esquire. Nu mai departe de anul trecut, pozitia a fost ocupata de Angelina Jolie. Printre femeile prezente in top nu s-au numarat doar vedete tinere, Sharon Stone, de 47 de ani, si Rene Russo, de 51 de ani, fiind apreciate, la randul lor, pentru frumusetea pe care-o afiseaza.
Admiratie - Muzeul ""Bush""
Casa din California care a fost locuita de ambii presedinti Bush, tata si fiu, va deveni muzeu. Actualul proprietar doreste sa o transforme in muzeu si sala de lectura pentru copii, in onoarea mamei actualului presedinte, Barbara Bush, a carei implicare in lupta impotriva analfabetismului este recunoscuta. In urma aprobarii de catre responsabilii tinutului Kern, unde se afla casa proiectului de muzeu, familia Bush s-a angajat sa doneze in acest scop obiecte personale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.