Dupa recentele Mondiale de atletism de la Helsinki, antrenorul federal Zsolt Gyongyossi s-a declarat suparat ca actualul presedinte al FRA, Ilie Floroiu, nu-l baga-n seama si ca nu l-a intrebat vreodata despre strategie sau tactici de antrenament. Ir
Dupa recentele Mondiale de atletism de la Helsinki, antrenorul federal Zsolt Gyongyossi s-a declarat suparat ca actualul presedinte al FRA, Ilie Floroiu, nu-l baga-n seama si ca nu l-a intrebat vreodata despre strategie sau tactici de antrenament. Iritat si de faptul ca Floroiu ar urma sa-l dea afara, conform unor zvonuri ajunse la urechile sale, sotul fostei mari atlete Gabriela Szabo a spus suparat ca "99% din oamenii din FRA si-au facut averi de pe urma mea". Cum la sosirea atletilor romani de la intrecerile mondiale in aer liber presedintele FRA a tinut sa infirme zvonurile ca s-ar fi certat cu Zsolt Gyongyossi, ieri dimineata, la sediul FRA, a avut loc o intalnire de gradul zero, in care "s-a discutat barbateste". Dupa ce a recunoscut ca declaratiile aparute in presa sunt pareri personale, Zsolt afirmand si ca nu a fost intrebat daca doreste sa mearga in Finlanda impreuna cu delegatia tricolora, presedintele FRA a tinut sa sublinieze: "Nu s-a pus niciodata problema sa-l dau afara pe Zsolt Gyongyossi. Trebuie numai sa inteleaga ca oricine lucreaza in FRA trebuie sa stie sa faca documente. In privinta rezultatelor, cred ca este nevoie sa punem bazele unor colective tehnice la nivelul loturilor, mai ales la semi-fond si fond, ca sa nu mai existe probleme." Cat priveste afirmatia antrenorului federal ca "oamenii din FRA" s-ar fi imbogatit de pe urma rezultatelor obtinute de cuplul Gabriela Szabo/Zsolt Gyongyossi, staff-ul FRA a tinut sa precizeze ca intreg personalul angajat al forului de specialitate este recompensat, conform legii, cu pana la 40% din premierea performerilor de la competitiile internationale. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.