Foarte aproape de a prelua postul de antrenor la Rapid, Mircea Rednic este pus la punct acum de presedintele Dinu Gheorghe. AVERTISMENT. ""Nu doresc sa intru in polemica cu Mircea Rednic pentru ca am avut, multi ani, o relatie de amicitie cu el sau

Foarte aproape de a prelua postul de antrenor la Rapid, Mircea Rednic este pus la punct acum de presedintele Dinu Gheorghe.
AVERTISMENT. ""Nu doresc sa intru in polemica cu Mircea Rednic pentru ca am avut, multi ani, o relatie de amicitie cu el sau cel putin asa am crezut eu, dar il sfatuiesc sa stea departe de Rapid atat timp cat eu voi fi in anturajul acestei echipe"", a punctat Dinu Gheorghe. ""Vama"" crede ca la succesele ""Puriului"" a avut si el o contributie. ""Sunt surprins de faptul ca Mircea Rednic vrea sa lucreze si sa faca performanta numai la Rapid, cand la Bacau si la Craiova a avut asigurate toate conditiile sa faca acest lucru"", a spus oficialul giulestenilor. De altfel, Razvan Lucescu a recunoscut ca si-a simtit de multe ori postul amenintat din cauza ""Puriului"": ""Am avut parte de liniste doar atunci cand Mircea Rednic a antrenat la Vaslui, in returul campionatului trecut"".
PRIETEN. Vestea ca George Copos a revenit asupra deciziei de a-l demite pe Razvan Lucescu l-a bucurat pe antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone. ""Ma bucur ca isi continua munca inceputa acolo, dar ceea ce i s-a intamplat este sigur un vot de neincredere din partea conducerii. De acum inainte va fi foarte greu pentru el la infrangeri"". ""Situatia de la Rapid este o problema complicata. Nu e normal ce se intampla in ultimul timp cu antrenorii, cu atat mai mult cu cat Razvan Lucescu a avut rezultate. Rapid joaca spectaculos, e in forma si nu era nevoie de schimbari la nivelul conducerii tehnice"", a zis si Florin Marin, selectionerul ""tineretului"".

S-A ""RUPT"" SI BURDUJAN


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.