La Sydney s-a anuntat oficial ca, in 2005 - 2006, Australia isi deschide portile pentru circa 100. 000 de imigranti, conditia fiind ca ei sa fie calificati. Este, potrivit analistilor locali, cea mai ampla actiune de recrutare de imigranti din anii '
La Sydney s-a anuntat oficial ca, in 2005 - 2006, Australia isi deschide portile pentru circa 100. 000 de imigranti, conditia fiind ca ei sa fie calificati. Este, potrivit analistilor locali, cea mai ampla actiune de recrutare de imigranti din anii '50, ce are drept scop compensarea unei grave penurii de forta de munca ce ameninta grav cresterea economica a acestei tari. Autoritatile australiene au ridicat cota de imigranti acceptati in acest sezon la 97.500, cu 20.000 mai multi fata de 2003 - 2004.
Potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Imigratiei, sunt la mare cautare inginerii, comerciantii, contabilii si cadrele medicale. Campanii promotionale au fost declansate la Londra, Berlin, Amsterdam si in India, dar oficialul amintit a precizat ca sunt acceptate "persoane talentate de toate originile".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.