In viitorul apropiat, Radio3net va putea fi ascultat si la aparatele de radio. Conditia: acestea sa fie digitale. Maria Toghina, presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune, citata de Mediafax, a declarat ca in Consiliul de
In viitorul apropiat, Radio3net va putea fi ascultat si la aparatele de radio. Conditia: acestea sa fie digitale.

Maria Toghina, presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune, citata de Mediafax, a declarat ca in Consiliul de Administratie al SRR s-a pus problema revenirii acestui post in FM. ""S-ar putea sa facem din Radio3net primul radio public digital. Poate gasim o solutie si il pastram si pe Net, si emitem si pe frecvente."" Pentru ca acesta sa poata fi receptionat la radio, tot ce trebuie sa faceti este sa va cumparati un nou aparat de radio, mai performant. ""Emisia digitala este o maretie, iar auditia este extraordinara. Acesta este viitorul"", a declarat directorul, Florian Pittis. Cei care isi achizitioneaza aparate de radio digitale vor putea asculta doar emisiunile live ale Radio3net. Insa, pentru a avea acces la intreaga fonoteca a Radio3net, doritorii vor trebui sa recurga la un calculator conectat la Internet. Oricum, acest post, in momentul de fata, este un radio unic in Romania. (C.O.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.