Starea de sanatate a barbatului batut cu bestialitate de doi politisti constanteni, in urma cu aproximativ o saptamana, ramane in continuare extrem de grava. Viorel Gionea se afla si in prezent internat la sectia de Terapie Intensiva din cadrul Spita
Starea de sanatate a barbatului batut cu bestialitate de doi politisti constanteni, in urma cu aproximativ o saptamana, ramane in continuare extrem de grava. Viorel Gionea se afla si in prezent internat la sectia de Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, in aceeasi stare de coma, intubat si ventilat mecanic, sansele ca el sa supravietuiasca fiind destul de mici.
De cealalta parte, in ceea ce priveste situatia politistilor implicati in incident, conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane continua seria sanctiunilor. Dupa ce comisarul sef Mihai Toporan a fost eliberat din functia de sef al Politiei Municipiului Constanta pentru management defectuos in actul de comanda si control al subordonatilor, alti doi politisti vor raspunde pentru faptele lor. Inspectorul principal de politie Felix Nicolaescu, care a fost de serviciu in noaptea de 08 august 2005 si nu a acordat sprijin in activitatea de solutionare a acestui caz, si agentul principal de politie Marian Iorga, ambii ofiteri de serviciu la Sectia 4 Politie, care nu au efectuat verificari complete cu privire la identitatea victimei, vor fi prezentati in cursul acestei saptamani Consiliului de Disciplina. In functie de rezultatele anchetei, vor fi luate si masuri disciplinare fata de acestia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.