Directorul administrativ al Ambasadei Ucrainei la Bucuresti si inca doua persoane din comuna ilfoveana Popesti Leordeni au fost ucisi pe loc, duminica seara, de un camion care a patruns pe contrasens si a spulberat cele doua masini in care se aflau.
Directorul administrativ al Ambasadei Ucrainei la Bucuresti si inca doua persoane din comuna ilfoveana Popesti Leordeni au fost ucisi pe loc, duminica seara, de un camion care a patruns pe contrasens si a spulberat cele doua masini in care se aflau. Ca prin minune, o bucuresteanca aflata in autoturismul condus de functionarul ucrainean a scapat cu viata, insa cu multiple fracturi.
Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), tragedia s-a petrecut pe DN3 A, in afara localitatii ialomitene Fetesti, in jurul orelor 18.10. Angajatul Ambasadei Ucrainei, Dinu Kobaskyy, 43 de ani, insotit de bucuresteanca Sanda Nan, 39 de ani, se intorceau de pe litoral. Barbatul, posesor al permisului de conducere cat. A, B, C, D, eliberat in anul 2004, se afla la volanul unui Crysler, cand un camion marca MAN a intrat pe contrasens si a lovit frontal autoturismul. In urma impactului, automobilul s-a invartit de mai multe ori pe sosea si a ajuns pe marginea drumului. Diplomatul ucrainean a murit pe loc, iar femeia de pe scaunul din dreapta a fost grav ranita. Camionul si-a continuat drumul ucigas, lovind si urmatoarea masina care i-a iesit in cale. Este vorba despre o Dacie 1310 in care se aflau sotii Gigel si Simona Nicolae, ambii in varsta de 28 de ani, proaspat casatoriti si care petrecusera concediul la mare. Cele doua persoane au murit instantaneu, strivite, sub rotile autotrenului care transporta fier vechi. Sanda Nan, pasagera din Crysler a fost grav ranita si a fost transportata de urgenta la Bucuresti cu un elicopter care supraveghea traficul. Potrivit politistilor, George Dicu, 32 de ani, din comuna constanteana Valea lui Traian nu s-a urcat baut la volanul camionului ucigas. Deocamdata, in urma primelor audieri, s-a stabilit faptul ca tanarul a pierdut, din cauza neatentiei, controlul asupra directiei, si a patruns pe cealalta banda de mers. O echipa a Politiei Rutiere din cadrul IPJ Ialomita continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor comiterii accidentului, in vederea luarii masurilor legale. Soferul camionului, care a scapat fara nici o zgarietura, este sub ancheta oamenilor legii. Duminica seara, la doua ore de la producerea accidentului, circulatia pe DN3 A se desfasura cu dificultate, desi cinci echipaje de la Circulatie au incercat sa evite formarea de blocaje.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.