Complexul ajunsese pe butuci, asa ca, in urma cu o saptamana, a fost schimbata conducerea. Noul director, Decebal Fagadau, vine cu idei occidentale. Are insa nevoie de mii de euro pentru a le pune in practica. Saptamana trecuta, in mare viteza,

Complexul ajunsese pe butuci, asa ca, in urma cu o saptamana, a fost schimbata conducerea. Noul director, Decebal Fagadau, vine cu idei occidentale. Are insa nevoie de mii de euro pentru a le pune in practica.

Saptamana trecuta, in mare viteza, fosta directoare a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta a fost destituita.
IDEI OCCIDENTALE. Numele directorului interimar: Decebal Fagadau. Varsta: 32 de ani. Stare civila: necasatorit. Studii: mai mult decat suficient. Dupa cum vedeti, e tanar, deci vine cu forte proaspete, n-are sotie, deci poate lucra non-stop, iar anii de facultate si de masterat il ajuta sa scoata Delfinariul din impas. Am realizat acest interviu nu intr-un birou, caci inca nu are, ci pe o bancuta din cadrul complexului. Era imbracat in trening, nicidecum in costum, cum
ne-am fi asteptat. Decebal vorbeste precipitat despre probleme, dar vine si cu solutii de marketing.

AMBITIE. Directorul Decebal Fagadau vrea sa readuca Delfinariu in centrul atentiei turistilor


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.