Iminentul schimb de generatii din reprezentativa feminina de volei a Romaniei a pus pe jar conducerea forului autohton, mai ales ca solutiile pentru golurile ramase nu par a avea efectul scontat. Si cum viitorul nu este roz, tinand cont si de evoluti
Iminentul schimb de generatii din reprezentativa feminina de volei a Romaniei a pus pe jar conducerea forului autohton, mai ales ca solutiile pentru golurile ramase nu par a avea efectul scontat. Si cum viitorul nu este roz, tinand cont si de evolutiile juvenile modeste, performantele din ultimul deceniu risca sa se transforme in amintiri. Din pacate, dupa anuntatele retrageri ale Cristinei Parv, Danielei Minca si Alinei Stefanescu, la care se adauga si cel al Alidei Marcovici (n.n. - mai joaca pentru Nationala doar la Euro din Croatia), zilele trecute, o alta vedeta tricolora le-a urmat exemplul. Aflata in pregatire pentru asaltul european de peste o luna, ridicatoarea Luminita Trombitas a declarat pentru saptamanalul "Clujeanul" ca, ultima competitie oficiala la care va mai participa este Euro 2005. "Europenele din Croatia sunt ultimele la care voi mai participa pentru Nationala. N-a fost usor sa iau o decizie, dar s-au adunat prea multe iar eu n-am avut timp pentru viata personala in ultimii zece ani. Am 34 de ani, iar sanatatea mea nu mai este aceeasi. Cred ca e mai bine sa joc doar la club, cat mai pot. Pe de alta parte, imi doresc un copil si mai ales liniste, impreuna cu familia mea", a punctat ridicatoarea din Cluj. "Mi-ar placea mult sa avem o performanta la ultima mea participare, dar va fi foarte greu, daca nu imposibil. Deocamdata nu se stie cine va veni la lot si nici macar obiectivul, acesta depinzand de componenta valorica a echipei. Acum cativa ani aveam lot pentru medalii, dar acum suntem departe!", a mai spus jucatoarea echipei din Las Palmas. (T RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.