Steaua a razbunat duminica seara toate ocaziile ratate in meciul cu Rosenborg, castigand detasat, scor 4-0 (2-0), in fata lui FC National. "S-a vazut care este diferenta de clasa intre cele doua echipe. N-am inceput jocul foarte bine, dar se vedea ca
Steaua a razbunat duminica seara toate ocaziile ratate in meciul cu Rosenborg, castigand detasat, scor 4-0 (2-0), in fata lui FC National. "S-a vazut care este diferenta de clasa intre cele doua echipe. N-am inceput jocul foarte bine, dar se vedea ca urmeaza momentul cand vom sparge apararea adversa si ca este doar o chestiune de timp pana la primul gol. Dupa golul doi, cred ca a fost mai usor pentru Steaua. Ii felicit pe jucatorii mei, pentru ca, in meciul trecut, am avut un rezultat nemultumitor si aveam nevoie de o victorie buna, ca sa ne intram in ritm", a declarat Protasov, care a subliniat ca a discutat cu jucatorii sai inainte de meci si le-a spus ca cineva trebuie sa plateasca pentru nereusita din partida cu Rosenborg, scor 1-1. "Voiam acest lucru pentru a arata ca stim sa dam si goluri. Am trimis astfel un mesaj lui Rosenborg pentru meciul retur. Oricum, le voi cere jucatorilor sa dea doua goluri in Norvegia. Poate unul nu este de ajuns, dar al doilea poate insemna o victorie sau un egal care sa ne aduca o calificare", a mentionat tehnicianul Stelei. Altfel, Protasov s-a declarat multumit de faptul ca doar un jucator stelist, Dica, este convocat la echipa nationala. "Sunt foarte multumit in clipa asta, pentru ca voiam sa am toti jucatorii cu mine pana la meciul cu Rosenborg. Vom lucra mai special in aceasta saptamana pentru acest lucru. In subconstientul nostru este si partida cu Rosenborg, dar pana atunci mai jucam cu Timisoara", a mai spus Protasov. Presedintele executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ca meciul cu FC National nu are nici o legatura cu returul din Norvegia. "Acest meci si victoria nu au nici o legatura cu returul din Norvegia. Este cu totul alta problema. Si inainte de meciul de la Bucuresti, Rosenborg a pierdut cu 5-1 si cu toate acestea in Ghencea a avut un noroc turbat. Este bine ca am aratat fotbal adevarat, ca echipa joaca bine meci de meci, asa cum a facut-o si in Supercupa si cu Rosenborg", a completat Stoica. Patronul Gigi Becali spera ca Steaua sa castige si partida cu "Poli" Timisoara, din etapa a 3-a a Diviziei A, la fel de clar ca meciul cu FC National. "Asta inseamna valoare, 2-0, la pauza, 4-0 la final. Sa nu am emotii, asta vreau. Sper sa castigam la Timisoara la fel de clar ca azi. Nicolita va face multe surprize frumoase pe viitor. Sunt sigur ca ne calificam in grupele Ligii Campionilor, asa cum am spus si dupa meci. Jocul nostru imi da sperante. In tur si daca le dadeam 5-0 tot era putin", a precizat Becali.
Landi:
"Scor fara comentarii"
Antrenorul "bancarilor", Roberto Landi, a declarat ca Steaua a fost mai buna decat FC National la toate capitolele. "Este greu de comentat acest 4-0. Steaua a fost peste noi la toate capitolele. Nicolita, pus unde trebuie, este si mai periculos. Imi era frica de el si de Iacob si din pacate nu am reusit sa-i contracaram si de aceea s-a intamplat ce s-a intamplat", a spus Landi. Acesta a afirmat ca a gresit atunci cand a crezut ca FC National poate face un meci foarte bun. "Am intalnit o echipa foarte puternica, cu o mai mare dorinta de victorie si bine asezata in teren. Desi avem multi jucatori noi, speram intr-un rezultat bun. Nu am reusit, insa mergem inainte. Infrangerea grea sper sa nu-i afecteze psihic foarte tare pe jucatori, dar la urma urmei am pierdut in fata campioanei, care joaca in Liga Campionilor", a spus Landi. Intrebat daca Banel Nicolita poate face parte din echipa nationala, Landi a raspuns: "Aici joaca intr-un sistem. Nu se stie daca la alta echipa, in alt sistem, o va face la fel. Oricum aici este foarte folositor". (MIG)
STEAUA - FC NATIONAL 4-0 (2-0)
Au marcat: V. IACOB (37), OGARARU (44), DICA (84), PARASCHIV (90+1).
Stadion: "Steaua"; spectatori: 5000.
STEAUA: Hamutovski - Ogararu, D. Goian, Ghionea, Nesu - Nicolita, Paraschiv, Lovin, Bostina (65 Oprita) - Dica, V. Iacob (69 Dinita). Antrenor: O. Protasov.
FC NATIONAL: E. Nae - Ghindeanu, Twaite, Sapunaru, Bazzi - Bindea, R. Iancu (46 Griffiths), Panc, Herea (46 Abiodun), M. Oprea (73 Mozacu) - I. Savu. Antrenor: R. Landi.
Cartonase galbene: Nesu (86) / Bundea (80).
Au arbitrat: Al. Tudor - Cr. Nica, M. Savaniu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.