In aceasta seara, de la ora 21:30, pe stadionul ""Gheorghe Hagi"" din Constanta, nationala Romaniei va intalni Andorra, in cadrul preliminariilor pentru CM. Partida va fi transmisa in direct, pe TVR 1. Majoritatea ""tricolorilor"" considera ca

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe stadionul ""Gheorghe Hagi"" din Constanta, nationala Romaniei va intalni Andorra, in cadrul preliminariilor pentru CM. Partida va fi transmisa in direct, pe TVR 1.

Majoritatea ""tricolorilor"" considera ca jocul cu Andorra este ca un antrenament inaintea celui contra Cehiei, de pe 3 septembrie.
REACTII. ""Acest meci nu are iz de amical, asa s-ar crede, si il vom trata acest foarte serios. Vom face tot posibilul sa jucam cat mai bine si sa castigam, pentru ca apoi urmeaza meciul cu Cehia"", a afirmat mijlocasul lui Dinamo, Florentin Petre. Cel mai optimist s-a aratat, din nou, Adrian Mutu, singurul jucator care a vorbit de calificare. ""Cred ca trebuie sa respectam Andorra, chiar daca diferenta de valoare este clara. Important este si golaverajul. Daca mai avem sanse, ma agat, ca toti romanii, de orice speranta, pana la capat"", a spus atacantul lui Juventus. Un posibil debutant in echipa nationala, fundasul stanga al echipei locale, Farul, Cosmin Pascovici, a spus: ""Sper ca, dupa doua selectii, acum, a treia oara, sa debutez. Nu cred ca Andorra ne poate face probleme. Este un antrenament bun inaintea meciului cu Cehia"".
RECORD. Fara importanta in economia calificarii, confruntarea cu Andorra conteaza din punct de vedere statistic. Dorinel Munteanu poate bifa selectia cu numarul 125, egalandu-l pe Gheorghe Hagi, iar echipa nationala poate marca golul 1.000 din palmaresul all-time, pana acum inregistrandu-se 998. Victor Piturca ar putea incepe cu formula: Lobont - Stoican, Tamas, Chivu Rat - Fl. Petre, D. Munteanu, Dica, G. Coman - Cl. Niculescu, Mutu.

""INCEPE O NOUA PERIOADA""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.