Dupa dispute si declaratii contradictorii, greii PSD, presedintele Mircea Geoana si presedintele executiv, Adrian Nastase, par sa fi ajuns la o intelegere, cel putin la nivel declarativ. Cei doi au iesit, ieri, dupa sedinta Biroului Permanent Nat
Dupa dispute si declaratii contradictorii, greii PSD, presedintele Mircea Geoana si presedintele executiv, Adrian Nastase, par sa fi ajuns la o intelegere, cel putin la nivel declarativ.

Cei doi au iesit, ieri, dupa sedinta Biroului Permanent National, cu declaratii impaciuitoare. ""Cu Mircea Geoana am avut o relatie buna. Au fost doar unele diferente de opinie. Am discutat foarte deschis luni, iar astazi (n.r. - ieri) am dat un semnal foarte clar de unitate"", a spus Nastase. El a aratat ca PSD trebuie sa se concentreze acum pe ""lupta politica"" si ca, dupa declaratia Coalitiei din 10 august, ""un veritabil Pact Ribbentropp-Molotov impotriva Constitutiei si a democratiei"", este nevoie de ""o reactie hotarata a PSD"". La randul lui, Mircea Geoana a vorbit de ""o relatie constructiva, o relatie buna, de colegialitate si prietenie veche"" cu Adrian Nastase. ""Mai apar in viata politica si nuante si puncte de vedere diferite. Ele au fost insa clarificate intre noi"", a spus Geoana, care, de ieri, are un director politic de cabinet, in persoana senatorului George Maior, a carui misiune este de a coordona politic staff-ul presedintelui pesedist. Tot ieri, conducerea PSD a decis convocarea unor reuniuni in teritoriu: zilele acestea la Bran, unde liderii partidului se intalnesc pentru a stabili liniile strategice de actiune ale partidului, reuniune urmata de altele la Constanta, Craiova, Poiana Brasov. (Lavinia Dimancea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.