Presedintele echipei feminine de handbal Cetate Deva, Marian Muntean, a anuntat, ieri, ca a actionat in instanta FR Handbal si solicita despagubiri de 3,5 milioane de lei noi, informeaza Mediafax. Muntean sustine ca patru din jucatoarele de la Cetate
Presedintele echipei feminine de handbal Cetate Deva, Marian Muntean, a anuntat, ieri, ca a actionat in instanta FR Handbal si solicita despagubiri de 3,5 milioane de lei noi, informeaza Mediafax. Muntean sustine ca patru din jucatoarele de la Cetate Deva au plecat, fara acordul sau, la Oltchim Rm. Valcea si CSM Roman. "Cele patru sportive au plecat fara aprobare, nerespectand contractul incheiat cu CSM Cetate Deva. FRH le-a dat acestor jucatoare castig de cauza, sustinand ca ele sunt libere de contract deoarece nu am un ordin judecatoresc privind fuziunea dintre cele doua echipe din Deva, Univ. Remin si Cetate. Sunt interese acolo la FRH, care tin de Oltchim", a spus Muntean, adaugand ca, pe langa procesul de la Tribunalul Sect. 1 impotriva FRH, a mai deschis un proces la Judecatoria Deva impotriva celor patru jucatoare. La randul sau, Nelu Ardelean, presedintele AJH Hunedoara si membru in CA al FRH, a declarat ca a demisionat in solidar cu Muntean. "E nedrept ceea ce se intampla. Actele de fuziune s-au depus la Judecatoria Deva inainte de expirarea termenului pentru inscrierea in campionatul 2005-2006. Cum procedurile judecatoresti dureaza, am depasit termenul de finalizare", a afirmat Ardelean. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.