Dovada de discretie aproape nefireasca din partea tabloidelor din Marea Britanie. Coltisorul de rai unde se relaxeaza in aceasta vara premierul Tony Blair a ramas un secret bine pazit, desi in paginile publicatiilor de scandal au aparut diverse i
Dovada de discretie aproape nefireasca din partea tabloidelor din Marea Britanie.

Coltisorul de rai unde se relaxeaza in aceasta vara premierul Tony Blair a ramas un secret bine pazit, desi in paginile publicatiilor de scandal au aparut diverse instantanee surprinse in timpul concediului familiei Blair.
Multumita unor paparazzi, supusii reginei si-au putut vedea prim-ministrul in slip, pe puntea unui yacht, inconjurat cat vezi cu ochii de o apa aproape straveziu de albastra. Cat despre locul unde au fost realizate fotografiile, mutenie absoluta. Nici The Sun, nici Daily Mail, cele doua ziare care au publicat imaginile, nu au vrut sa deconspire secretul. Editorii nu au indraznit sa incalce astfel consemnul impus oficial de Downing Street din motive de securitate. The Sun, cel mai bine vandut ziar din regat, nu s-a putut abtine totusi sa nu dea macar un indiciu in acest sens, precizand ca fotografiile au fost facute in Marea Caraibelor.
PRUDENTA. Purtatorul de cuvant al lui Blair le-a solicitat in scris reprezentantilor mass-media cu cateva saptamani in urma sa pastreze tacerea asupra destinatiei de concediu a familiei primului-ministru, din motive de securitate. Privati de aceasta informatie, britanicii s-au putut consola totusi criticand forma fizica a premierului, pe care costumul de baie nu il mai avantajeaza ca in anii trecuti. (Irina Cristea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.