Oleg Protasov (foto stanga) a evitat elegant un posibil conflict cu Roberto Landi, dupa ce acesta din urma a spus ca Zenga este, ca antrenor, mai bun decat ucraineanul. Intrebat dupa meciul Steaua - FC National, scor 4-0, ce parere are despre declara
Oleg Protasov (foto stanga) a evitat elegant un posibil conflict cu Roberto Landi, dupa ce acesta din urma a spus ca Zenga este, ca antrenor, mai bun decat ucraineanul. Intrebat dupa meciul Steaua - FC National, scor 4-0, ce parere are despre declaratia lui Landi, Protasov a raspuns: "Nu vreau sa vorbesc despre asa ceva, acest lucru nu este serios. Am discutat cu Landi la inceputul meciului si mi-a spus ca nu a declarat chiar asa. Suntem in sport si cineva poate face o greseala. Aceste lucruri sunt foarte logice si nu le dau prea mare importanta". Italianul a facut si el referire si la declaratiile aparute dupa ce a afirmat ca Zenga este un antrenor mai bun decat Protasov. "Imi pare rau ca s-au interpretat vorbele mele referitoare la diferenta dintre Zenga si Protasov. Il cunosc pe Zenga ca om si ca antrenor. Insa nu-l cunosteam pe Protasov, asa ca nu aveam cum sa-mi spun parerea despre cineva pe care nu-l cunosc. Protasov a demonstrat ca a facut o echipa buna. Nu-mi puteam exprima parerea despre el, daca nu-l cunosteam. Acum l-am cunoscut. Nu-mi sta in fire sa fac caracterizari unor oameni pe care nu-i cunosc", a mentionat Landi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.