Unul dintre principalele motive pentru care ne dorim sa traim intr-o casa pe pamant este bucuria de a avea o gradina frumos amenajata, care sa inconjoare locuinta intr-o atmosfera de relaxare si confort. Amenajarea gradinii este parte integranta a

Unul dintre principalele motive pentru care ne dorim sa traim intr-o casa pe pamant este bucuria de a avea o gradina frumos amenajata, care sa inconjoare locuinta intr-o atmosfera de relaxare si confort.

Amenajarea gradinii este parte integranta a procesului de compunere a propriului nostru univers. Casa si gradina trebuie gandite ca un tot unitar. Daca pentru casa ne dorim ce e mai bun si mai confortabil, aceleasi considerente trebuie luate in calcul si pentru amenajarea gradinii.
PRESTIGIU. In ziua de astazi, sa intelegi importanta si valoarea unei marci de prestigiu este esential.
Foppapedretti este o firma italiana producatoare de mobilier care s-a nascut in 1946, din pasiunea pentru prelucrarea lemnului a celor doi frati, Ezio si Tito Foppa Pedretti.
Astazi, numele lor a ajuns sa fie cunoscut in toata lumea. Intr-un studiu publicat in Corriere de la Sera, Foppapadretti a fost clasata pe locul trei intre cele mai puternice marci italiene (dupa Ferrari si Parmigiano Reggiano). Firma detine o serie intreaga de brevete care au atestat calitatea produselor si le-au recunoscut ca fiind unice. O echipa intreaga de specialisti in domeniul fabricarii mobilei lucreaza neincetat la realizarea de prototipuri, de noi inventii.
FUNCTIONALITATE. In anii a€™60, aceasta firma a lansat productia de mobilier de gradina, ale carei caracteristici minime sunt utilitatea, siguranta, rezistenta si confortul, intr-un cuvant, functionalitatea.
Zece colectii diferite de mobila pentru gradina s-au nascut din impletirea valorilor ce raman neschimbate in timp cu forta ideilor menite sa simplifice viata de zi cu zi.
Pe langa designul inedit, ceea ce da valoare acestor produse este folosirea lemnului exotic ca teak, nyatoh si impletituri din iarba de mare, zambila de apa si rattan. Aceste materiale sunt combinate cu diverse accesorii din inox si cu o gama larga de tesaturi textile de diferite culori (perne, saltele si huse de cea mai buna calitate). Astfel, iau nastere piese de mobilier ca scaune, sezlonguri, fotolii, masute si balansoare. De asemenea, au conceput colectia Grangourmet, compusa din diferite modele de barbecue, usor de utilizat si perfect igienice.
Pentru a completa intreaga gama de mobilier necesara pentru amenajarea gradinii, designerii au creat si o gama de accesorii ce respecta intocmai standardele de calitate cu care ne-au obisnuit: suporturi pentru flori, cufere pentru depozitat si tavi pentru mese.

INOVATOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.