Un meci demonstrativ intre austriacul Thomas Muster si croatul Goran Ivanisevici va avea loc la cea de-a zecea editie a turneului BCR Open Romania, care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 10-18 septembrie, au anuntat, ieri, organizatorii.
Un meci demonstrativ intre austriacul Thomas Muster si croatul Goran Ivanisevici va avea loc la cea de-a zecea editie a turneului BCR Open Romania, care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 10-18 septembrie, au anuntat, ieri, organizatorii.
Meciul demonstrativ se va desfasura pe 13 septembrie, chiar in ziua in care Ivanisevici va implini 34 de ani. In ultima zi a turneului, spectatorii vor putea urmari un meci demostrativ la dublu, cu Mansour Bahrami - Ilie Nastase si doi jucatori romani ce vor fi anuntati ulterior.
Pe tabloul principal al turneului de la Bucuresti, dotat cu premii in valoare de 302.000 de euro, se afla 23 de jucatori, printre care romanii Victor Hanescu si Razvan Sabau, argentinienii Jose Acasuso (castigatorul de anul trecut si finalist in 2002), Mariano Zabaleta si Juan Ignacio Chela, belgienii Christophe si Olivier Rochus, italienii Filippo Volandri si Davide Sanguinetti, spaniolii David Ferrer (castigator in 2002) si Alberto Martin (castigator in 1999) si rusul Igor Andreev.
Organizatorii turneului au anuntat ca Andrei Pavel a uitat sa se inscrie, astfel incat va primi un wild-card pentru a putea participa. Un alt wild-card va fi oferit celui mai bun jucator roman din circuitul de turnee futures organizate in Romania, favoriti fiind Adrian Cruciat, Victor Crivoi si Adrian Ungur. Ultimul wild-card va fi atribuit lui Gaston Gaudio sau Mariano Puerta.
Dintre jucatorii inscrisi, cel mai bine clasat este David Ferrer, numarul 19 in clasamentul ATP Entry Ranking si 11 in ATP 2005 Race, insa, in cazul in care unul dintre sportivii cu care se negociaza, Gaudio (numarul 8 in ATP Entry Ranking si 7 in ATP 2005 Race) si Puerta (numarul 9 in ATP Entry Ranking si 10 in ATP 2005 Race), va accepta sa vina la Bucuresti, acesta va fi favoritul numarul 1 al BCR Open Romania.
Tabloul principal va fi completat cu, inca, sase jucatori veniti din calificari. In calificari, intrarea spectatorilor va fi libera, preturile biletelor pentru celelalte zile de concurs fiind urmatoarele: luni - 5 lei noi, marti - 50 lei noi (in aceasta zi se disputa si meciul demonstrativ Ivanisevici - Muster), miercuri si joi - 10 lei noi, vineri, sambata si duminica - 15 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin