STEVEN SEAGAL A DARUIT CADOURI COPIILOR DIN CONSTANTA. Actorul american a oferit luni seara copiiilor de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea mai multe daruri. Prezent la Constanta, Steven Seagal (foto) le-a daruit celor 82 de copii de la aces
STEVEN SEAGAL A DARUIT CADOURI COPIILOR DIN CONSTANTA. Actorul american a oferit luni seara copiiilor de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea mai multe daruri. Prezent la Constanta, Steven Seagal (foto) le-a daruit celor 82 de copii de la acest Centru haine, incaltaminte, dulciuri, rechizite, sucuri, si fructe. Actorul american si-a cerut scuze pentru ca a intarziat, dar a motivat ca filmarile pe care le are in Bucuresti s-au prelungit, iar de la Bucuresti pana la Constanta a circulat cu viteza foarte mica, pentru era foarte aglomerat. Se pare ca, dupa episodul cu alegerea asistentelor, Steve Seagal s-a cumintit. Seagal a realizat ca are nevoie de mai multe asistente personale, care sa-l sustina, sa-i ridice moralul. Dintre cele aproape 50 de romance care au raspuns intrebarilor au fost alese doar trei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.