Organizatorii turneului de tenis "BCR Open Romania 2005" au anuntat, ieri, ca au introdus in program si un atractiv meci demonstrativ intre austriacul Thomas Muster si croatul Goran Ivanisevic. Disputa dintre cele doua foste mari vedete ale circuitul
Organizatorii turneului de tenis "BCR Open Romania 2005" au anuntat, ieri, ca au introdus in program si un atractiv meci demonstrativ intre austriacul Thomas Muster si croatul Goran Ivanisevic. Disputa dintre cele doua foste mari vedete ale circuitului ATP va avea loc pe 13 septembrie, chiar in ziua in care Ivanisevic va implini 34 de ani. Totodata, in ultima zi a turneului care se va derula in perioada 12-18 septembrie, fanii vor putea urmari un alt meci de mare spectacol, in care celebrul cuplu format din Mansour Bahrami si Ilie Nastase va primi o replica autohtona. In alta ordine de idei, organizatorii au mai spus ca pe tabloul principal al turneului dotat cu premii in valoare de 302.000 euro se afla deja 23 de jucatori, printre care se numara Victor Hanescu si Razvan Sabau, argentinienii Jose Acasuso (castigatorul din 2004) si Juan Ignacio Chela, belgienii Christophe si Olivier Rochus, precum si spaniolii David Ferrer (castigator in 2002) si Alberto Martin (castigator in 1999). Deoarece Andrei Pavel a uitat sa se inscrie (!), organizatorii ii vor oferi un wild-card pentru a putea participa la intreceri. Conform datelor de pana ieri, cel mai bine clasat jucator este David Ferrer (locul 11 ATP), dar favorit principal ar putea deveni Gaston Gaudio (locul 7 ATP) sau Mariano Puerta (locul 10 ATP), daca ar accepta sa joace la Bucuresti. In calificari, intrarea este libera, preturile biletelor pentru celelalte zile fiind cuprinse intre 5 lei noi si 50 lei noi (marti, cand este meciul Ivanisevic - Muster). (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.