Iubita printului William, Kate Middleton, a fost invitata la cina de catre familia regala pentru prima oara, transmite editia electronica a tabloidului The Sun. Invitatia la cina pentru luni sau marti seara, la Castelul Balmoral, este o dovada in plu
Iubita printului William, Kate Middleton, a fost invitata la cina de catre familia regala pentru prima oara, transmite editia electronica a tabloidului The Sun. Invitatia la cina pentru luni sau marti seara, la Castelul Balmoral, este o dovada in plus a faptului ca membrii familiei regale o accepta din ce in ce mai mult pe Kate, apreciaza ziarul britanic, citat de Mediafax. La cina vor fi prezenti Regina Elizabeth II si printul Phillip, printul Charles si Camilla. "Regina si printul Philip se gandesc mult la Kate. Admira felul cum s-a comportat in acesti cativa ani de cand face parte din viata lui William. Invitatia este inca o dovada a apropierii si respectului din ce in ce mai mare de care se bucura ea in familia regala", a declarat o sursa citata de The Sun. Printul William si Kate Middleton, ambii in varsta de 23 de ani, s-au intalnit in 2001, pe cand erau studenti la Universitatea St. Andrews. Ei ar fi impreuna cam din aceeasi perioada, potrivit informatiilor din presa, neconfirmate oficial. Se pare ca printul si iubita lui au petrecut mai multe weekend-uri la Tam-na-Ghar, o proprietate a lui William din apropiere de Balmoral, dar aceasta este prima oara cand Kate este invitata oficial pe proprietatea regala. Potrivit The Sun, printul Charles ar fi fost de acord ca tanara sa se mute cu William in apartamentul acestuia de la Clarence House. La inceputul acestui an, printul William declara ca nu intentioneaza sa se casatoreasca inainte de a implini 28 de ani. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.