Un turist canadian de 22 de ani a fost arestat de politia italiana si acuzat de acte obscene, dupa ce - beat fiind - a traversat Piata San Marco din Venetia in costumul lui Adam, sarind, strigand si atragand atentia fetelor asupra lui, relateaza site
Un turist canadian de 22 de ani a fost arestat de politia italiana si acuzat de acte obscene, dupa ce - beat fiind - a traversat Piata San Marco din Venetia in costumul lui Adam, sarind, strigand si atragand atentia fetelor asupra lui, relateaza site-ul tgcom.it. Fapta tanarului a urmat unui pariu pe care acesta il facuse cu prietenii sai, ca sa impresioneze niste fete. Pentru a-si face curaj, el a consumat si o cantitate importanta de vin, dupa cum au putut sa-si dea seama politistii. Episodul intervine la numai 24 de ore dupa ce un alt turist strain, cetatean australian, s-a aruncat in apa bratului Canal Grande din Venetia, incercand sa ajunga inot la hotel si incalcand astfel interdictia de a se scalda in apa lagunei. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.