MARIA DRAGOMIROIU RECLAMA VREMEA PROASTA. Cantareata de muzica populara Maria Dragomiroiu are o singura suparare in ce priveste Litoralul romanesc. Si, contrar asteptarilor, nu e vorba de inca un artist nemultumit de serviciile proaste si cozile inte
MARIA DRAGOMIROIU RECLAMA VREMEA PROASTA. Cantareata de muzica populara Maria Dragomiroiu are o singura suparare in ce priveste Litoralul romanesc. Si, contrar asteptarilor, nu e vorba de inca un artist nemultumit de serviciile proaste si cozile interminabile de pe autostrada, ci e vorba de conditiile meteo: ""Pe Litoral nu-mi place ca ploua. Nu stii niciodata cand te-apuca rapaiala in mijlocul concertului si n-ai ce face, trebuie sa-i dai inainte, iar sala se goleste sub ochii tai, ca nu toata lumea e asa entuziasmata incat sa stea in ploaie, sub cerul liber"". In rest, Maria Dragomiroiu, care de 15 ani vine in fiecare an la Marea Neagra, nu prea are de ce sa se planga. ""Mi se pare ca parca-parca e ceva mai curat. Cine stie, or fi inceput astia sa mai miste, doar-doar i-or convinge pe straini sa ne vizitezea€¦ Oricum, cu manele s-a taiat serios de tot."" (Miruna Mihalcea)

FARA IGRASIE SI PATURI CARE SCARTAIE, PENTRU MADALIN VOICU. Artistul nu e-n vacanta la malul Marii Negre, dar vrea, nu vrea, e nevoit sa petreaca destul timp prin zona. Si asta pentru ca Madalin Voicu va fi presedintele juriului de la Festivalul Mamaia 2005. De altfel, Madalin se numara printre putinele vedete care n-au sarit s-arunce cu noroi in Litoralul romanesc, sustinand ca nu mai calca pe-aici cat or trai: ""Litoralul e superb si tot potentialul asta ar putea fi excelent exploatat. Singura problema care apasa greu asupra turismului, la ora actuala, e lehamitea patronilor de hoteluri de a-si asuma responsabilitati"", ne spune Madalin Voicu. ""Cu fiecare sezon care trece, vad cum se acutizeaza toate neajunsurile. Administratorii de hotel care-au luat cu chirie locatiile pe 99 de ani de-aici incolo nici nu se sinchisesc sa dea o vopsea noua pe pereti, in interior. Ca la exterior s-au grabit sa vopseasca gardua€™... Motiv pentru care, sincer, nu ma cazez decat la hoteluri luxoase, fara igrasie si paturi care scartaie. Si dintre toate, celebrul complex de vile de la Costinesti, Vox Maris, mi se pare ca e cel mai civilizat."" (Miruna Mihalcea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.