Atmosfera de gala in Giulesti. Rapid urma sa joace meciul cu numarul 1600 in Divizia A. Puiu Ionescu, fostul atacant de legenda al Grantului, a primit un tricou al echipei, o diploma si un buchet de flori (clubul giulestean va instaura o traditie din
Atmosfera de gala in Giulesti. Rapid urma sa joace meciul cu numarul 1600 in Divizia A. Puiu Ionescu, fostul atacant de legenda al Grantului, a primit un tricou al echipei, o diploma si un buchet de flori (clubul giulestean va instaura o traditie din a-si onora astfel fostii jucatori). Meciul cu FC Arges parea ca si castigat. Copos sponsoriza si Pitestiul, dupa modelul Abramovici, astfel incat era de asteptat un meci in familie. N-a fost asa, dar toata lumea se linistise spre final. Rapid a dominat, a marcat (doar o data, prin Ilyes) si s-a jucat cu ocaziile. A venit insa ultimul minut si, o data cu el, lovitura de gratie a Argesului. C. Tanasa (foto) a marcat dupa un corner, cu capul, nemarcat din careu, dupa ce tot el ratase incredibil la faza precedenta. Ba, mai mult, Rapid a aflat dupa meci ca accidentarea lui D. Niculae este serioasa, atacantul urmand a lipsi o perioada de pe teren. "Ne-am dat singuri gol", a spus dupa meci R. Lucescu, antrenorul giulestenilor. "Fotbalul este foarte nedrept. O echipa care a alergat foarte mult, care si-a creat ocazii, nu a avut nici un pericol pe toata durata partidei la poarta ei, nu reuseste sa castige. Este a nu stiu cata oara cand ne batem singuri pe o gafa incredibila in faza de aparare. Daca ar fi sa scot din contextul acestui joc ultima faza, atunci ar fi trebuit sa-i felicit pe jucatori, dar asa nu am stiut sa pastram in ultimul minut aceste trei puncte. Supararea este foarte mare, ne batem singuri, pentru ca nu suntem uniti, asta este situatia, in final ne-am dat singuri gol", a spus Lucescu. De partea cealalta, antrenorul secund al lui FC Arges, Vasile Stan, si-a exprimat satisfactia pentru ca gruparea pitesteana a recuperat la Rapid din punctele pierdute in meciul cu Steaua. "A fost un meci de o lupta deosebita. Am reusit sa recuperam din punctele pierdute cu Steaua, pe care consideram ca le-am pierdut pe nedrept. A fost sa fie azi in dauna Rapidului si ne bucuram. Probabil ca ei sunt tristi, dar asa este fotbalul", a completat Stan. (MIG)
RAPID - FC ARGES 1-1 (0-0)
Au marcat: ILYES (73) / TANASA (89).
Stadion: "Giulesti-Valentin Stanescu"; spectatori: 5.000.
RAPID: Dolha - M. Constantin, Maftei, Fl. Moldovan - Badoi, Maldarasanu, E. Dica (61 Vasilache), Art. Karamian - Mara (61 Buga), D. Niculae (64 Burdujan), Ilyes. Antrenor: R. Lucescu.
FC ARGES: Preda - Chita, Rohat, M. Radu, Crivac - Prepelita, Danciu, Murgan, I. Poenaru (75 C. Tanasa) - Costescu (59 Bilasco), Nastasie. Antrenor: S. Cartu.
Cartonase galbene: Ilyes (35) / Danciu (31), Chita (49).
Au arbitrat: M. Salomir - Oct. Sovre, Fl. Buzarnescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.