Arbitrii Cristian Balaj si Sorin Corpodean vor fi judecati astazi de Comisia Centrala a Arbitrilor pentru greselile comise la meciurile Gloria - FC Vaslui, scor 1-1, respectiv Farul - Sportul, scor 2-2 contand pentru etapa a doua. ACUZE. ""I
Arbitrii Cristian Balaj si Sorin Corpodean vor fi judecati astazi de Comisia Centrala a Arbitrilor pentru greselile comise la meciurile Gloria - FC Vaslui, scor 1-1, respectiv Farul - Sportul, scor 2-2 contand pentru etapa a doua.


ACUZE. ""I-am chemat si pe cei doi arbitri pentru a ne da explicatii asupra greselilor comise. Regulamentul prevede si retinerea de la delegari, si retrogradare, si excludere... Oricum, nu se pune problema sa intre la excluderea din arbitraj"", a spus Craciunescu (foto). ""Nu fugim de realitate, nu avem nimic de ascuns. De la nici unul nu ma asteptam la asa ceva. Si-au demonstrat valoarea in timp, dar acum au gresit impardonabil. Balaj a fost foarte confuz, nu a acordat penalty pentru Gloria, a comis greseli tehnice si disciplinare. Sub nici o forma nu se poate spune insa ca a fost tendentios"". Presedintele CCA a afirmat ca si Alexandru Deaconu a gresit la meciul CFR Cluj - Jiul Petrosani (0-0), neacordand un penalty pentru gazde, dar ca acesta nu va fi suspendat. ""Am facut delegarile, dar o sa tin cont pe viitor. A fost fault, o impingere din spate, prezentata si la curs, insa alta a fost interpretarea lui.""
CORECT. Presedintele CCA a afirmat ca asistentul Ionel Popa a procedat corect nesemnalizand ofsaid la faza golului inscris de Gloria in partida cu FC Vaslui. ""A fost o faza extrem de grea, am avut nevoie de multe reluari. Fusese un soc pentru mine sa vad ca un arbitru care n-a creat probleme timp de doi ani poate sa comita o asemenea greseala elementara. Am fost imprudent ca l-am certat, insa a venit luni la Bucuresti, mi-a explicat totul cu calm si am ajuns la alta concluzie"", a spus Ion Craciunescu, care a evitat sa polemizeze cu Adrian Porumboiu, finantatorul Vasluiului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.