Timisoara a primit o prima lectie de la FCM Bacau, vineri seara, in Moldova, gazdele castigand cu 1-0 un meci pe care l-au controlat tactic. "Poli" a jucat la fel de prost ca in prima etapa, insa de data aceasta M. Croitoru l-a "penalizat" pe M. Popa
Timisoara a primit o prima lectie de la FCM Bacau, vineri seara, in Moldova, gazdele castigand cu 1-0 un meci pe care l-au controlat tactic. "Poli" a jucat la fel de prost ca in prima etapa, insa de data aceasta M. Croitoru l-a "penalizat" pe M. Popa cu un sut in vinclu de la 30 de metri. Curios, tot Bacaul a avut ocaziile mai mari ale partidei, in timp ce Timisoara a terminat meciul fara Osei, eliminat in final. "A fost o prima repriza controlata de noi. Ne-am creat situatii de gol, le-am ratat si am primit un gol printr-o executie exceptionala a lui Croitoru. In partea secunda a meciului, jocul nostru a fost neclar. Nu ne-am mai creat situatii de a marca. Echipa gazda s-a asezat bine in teren si si-a vazut de treaba. Mai avem mult de munca pana sa devenim o echipa", a apreciat Olaroiu. De aceeasi parere a fost si capitanul banatenilor, Viorel Moldovan. "Se pare ca titlul este o caciula prea mare pentru noi. Mai avem de lucru", a spus Moldovan. De partea cealalta, Cristi Popovici si-a felicitat jucatorii si s-a declarat "foarte fericit" de victoria obtinuta in meciul cu "Poli" Timisoara. "Ne era teama ca nu vom avea nici un punct dupa doua etape. Si la National am jucat bine si meritam macar un punct. Cred ca as fi fost multumit astazi si cu un rezultat de egalitate, in conditiile in care Timisoara are obiective indraznete", a afirmat Popovici. M. Croitoru, eroul meciului, a dedicat golul lui Dumitru Sechelariu, presedintele de onoare al clubului, prezent in tribuna oficiala. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.