In tara
Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate in prima parte a zilei in est si sud-est, iar dupa-amiaza si seara, la deal si la munte, zone unde izolat vor cadea averse si se vor semnala descarcari
In tara
Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate in prima parte a zilei in est si sud-est, iar dupa-amiaza si seara, la deal si la munte, zone unde izolat vor cadea averse si se vor semnala descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia Romana, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.
La Bucuresti
Cerul va fi temporar noros si vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade, iar cea minima in jur de 15 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.