Roland Coquard, delegatul UEFA la partida disputata joi seara in "Groapa", a intentionat sa intrerupa jocul la jumatatea primei reprize, din cauza faptului ca unii spectatori foloseau fluiere in momentul in care mingea ajungea la jucatorii ciprioti,
Roland Coquard, delegatul UEFA la partida disputata joi seara in "Groapa", a intentionat sa intrerupa jocul la jumatatea primei reprize, din cauza faptului ca unii spectatori foloseau fluiere in momentul in care mingea ajungea la jucatorii ciprioti, derutandu-i pe acestia in cateva randuri. De la statia de amplificare a stadionului s-a facut apel la suporteri sa nu mai foloseasca fluierele. Acestia s-au oprit exact in momentul in care Coquard era decis sa coboare din tribuna oficiala si sa solicite brigazii de arbitri incheierea meciului. In cazul in care acest lucru s-ar fi intamplat, Dinamo primea meci pierdut cu 0-3 la "masa verde", asa cum a primit si Rapid acum doi ani, cand nocturna din Giulesti s-a stins la meciul cu PSG. Altfel, portarul Vladimir Gaev, care s-a accidentat in minutul 10 al partidei cu Omonia, a devenit indisponibil pentru urmatoarele doua saptamani, din cauza hematomului de pe coapsa dreapta. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.