Fostul director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj (DRDP) Liviu Ciupe, vicepresedinte al PD Bistrita-Nasaud, a declarat imediat dupa ce Basescu a semnat numirea procurorului Morar in fruntea PNA, ca isi mentine decizia de a demisiona di
Fostul director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj (DRDP) Liviu Ciupe, vicepresedinte al PD Bistrita-Nasaud, a declarat imediat dupa ce Basescu a semnat numirea procurorului Morar in fruntea PNA, ca isi mentine decizia de a demisiona din PD. "Atunci cand am anuntat pentru prima oara ca voi demisiona daca procurorul Daniel Morar va fi numit sef al PNA, m-am gandit ca trebuie sa trag un semnal de alarma si sa apar PD si pe presedintele Traian Basescu, dar se pare ca nu am pe cine. Nu cred ca procurorul care m-a anchetat pe mine este cel mai potrivit om pentru a lupta impotriva coruptiei din Romania si am justificat de mai multe ori aceasta afirmatie. Un numar de 17 judecatori m-au gasit nevinovat, iar statul roman a fost obligat sa-mi plateasca daune materiale si despagubiri morale din cauza lui Daniel Morar", a declarat Ciupe. Ciupe l-a anuntat, ieri, pe presedintele filialei, deputatul Ioan Oltean, despre intentia sa. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.