Cu cateva ore inaintea meciului dintre Rapid si Vardar Skopje, portarul Emilian Dolha a fost scos din lotul echipei giulestene din cauza unor probleme medicale. Mai exact, jucatorului i-a fost administrat Voltaren, la care a facut alergie, fapt care
Cu cateva ore inaintea meciului dintre Rapid si Vardar Skopje, portarul Emilian Dolha a fost scos din lotul echipei giulestene din cauza unor probleme medicale. Mai exact, jucatorului i-a fost administrat Voltaren, la care a facut alergie, fapt care l-a obligat ulterior pe medicul Marian Dumitru sa-i faca o injectie care era absolut necesara pentru a nu-i pune sanatatea in pericol. Numai ca substanta folosita a doua oara continea cortizon, o componenta interzisa, asa ca giulestenii au intrat in panica. "Miercuri dimineata am trimis un fax la UEFA, care a amanat raspunsul sau a uitat de noi. Am preferat sa nu riscam pentru un eventual control antidoping. A fost un gest de forta majora", a explicat dupa meci Lucescu. Prin iesirea fortata a titularului din poarta Rapidului, s-a consemnat debutul in cupele europene al lui Mihai Minca. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.