"Leaganul" sporturilor de echipa din cadrul CS Dinamo va disparea pentru un sezon, in locul salii din incinta complexului ros-alb urmand sa fie data in folosinta o alta arena, care va fi construita pe un schelet metalic. Decizia conducerii clubului d
"Leaganul" sporturilor de echipa din cadrul CS Dinamo va disparea pentru un sezon, in locul salii din incinta complexului ros-alb urmand sa fie data in folosinta o alta arena, care va fi construita pe un schelet metalic. Decizia conducerii clubului din Sos. Stefan cel Mare a fost luata in aceste zile, in urma numeroaselor avertismente date de inspectori in constructii care au spus ca vechea structura a salii poate provoca accidente grave, fiind in pericol sa se prabuseasca. Astfel, ieri dimineata, la trei saptamani dupa ce a decis inchiderea salii, comandantul CS Dinamo, Marcel Popescu, a anuntat ca incinta respectiva, in care jucau echipele de volei si baschet, va fi demolata si inlocuita cu una noua, care ar urma sa fie data in folosinta pana in vara anului viitor. "Sala nu mai poate fi folosita pentru ca este foarte veche si am decis inlocuirea ei cu una noua, construita pe schelet metalic. De trei saptamani am interzis intrarea in sala, deoarece o echipa de experti a ajuns la concluzia ca exista risc major de accidente, asa ca vom incepe procedurile pentru constructia unei noi sali. Noi speram sa fie gata pana in vara viitoare, dar depinde de foarte multe lucruri. Oricum, constructia nu va dura mult, pentru ca sala nu va mai fi din lemn, ci va fi pe schelet metalic", a punctat Marcel Popescu, adaugand ca este nevoie de o serie de aprobari pentru demararea lucrarilor, iar banii vor fi solicitati de la bugetul de stat. Totodata, seful gruparii ros-albe a precizat ca echipa de baschet Dinamo-Erbasu se va antrena si va juca meciurile de pe teren propriu in Sala "Constructia" din Vitan-Barzesti, in vreme ce echipele de volei Dinamo-Delta si Dinamo-Aedificia vor juca meciurile de pe teren propriu intr-o sala privata, din cartierul Titan, care va fi inchiriata pe timpul desfasurarii intrecerilor interne. "Vom plati cam 400.000 de lei pe ora, cam acelasi pret ca si la ANS. In plus, va trebui sa investim pentru a pune o suprafata de joc speciala, caci altfel sala nu poate fi omologata. In prezent, acolo se joaca fotbal in sala", a mai spus Popescu.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.