Flamingo a deschis trei noi magazine, unul in capitala Bulgariei, Sofia, iar doua in Serbia, la Belgrad, lantul sau de retail din afara Romaniei numarand, in prezent, sase locatii in cele doua tari, se arata intr-un comunicat al companiei. Obiectivul
Flamingo a deschis trei noi magazine, unul in capitala Bulgariei, Sofia, iar doua in Serbia, la Belgrad, lantul sau de retail din afara Romaniei numarand, in prezent, sase locatii in cele doua tari, se arata intr-un comunicat al companiei. Obiectivul Flamingo pentru urmatoarea perioada este deschiderea a mai mult de 20 de magazine, iar proiectul, denumit "Retail International", va necesita investitii cuprinse intre 2 si 4 milioane euro. In Bulgaria, Flamingo a investit in noua locatie, cu o suprafata de 100 de metri patrati, 100.000 de euro, fiind al doilea magazin din aceasta tara. Investitia totala in cele doua noi magazine din Serbia, unde compania romaneasca are in prezent patru centre de retail, se ridica la 225.000 de euro, iar suprafata se apropie de 200 de metri patrati. Cu sediul central in Romania, firma este prezenta, prin filiale, in alte sapte tari: Bulgaria, Croatia, Serbia, Macedonia, Republica Moldova, Olanda si Ungaria. Strategia grupului prevede ca, in urmatorii trei ani, sa investeasca circa 25 milioane de euro in dezvoltarea retelelor sale de retail. (A.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.