Nicolae Dica, suspendat de UEFA pentru trei meciuri in urma cartonasului rosu primit in mansa a doua cu Shelbourne, din turul II preliminar, a declarat ca asteapta din partea colegilor sai o calificare in grupele UEFA Champions League. "Imi pare rau
Nicolae Dica, suspendat de UEFA pentru trei meciuri in urma cartonasului rosu primit in mansa a doua cu Shelbourne, din turul II preliminar, a declarat ca asteapta din partea colegilor sai o calificare in grupele UEFA Champions League. "Imi pare rau ca nu-mi pot ajuta echipa, insa sper ca, dupa meciurile cu Rosenborg, colegii mei sa-mi ofere posibilitatea sa joc in grupele acestei competitii", a spus "decarul" din Ghencea. Dica a fost suspendat trei meciuri in cupele europene de catre Comisia de Disciplina a UEFA, reunita luni seara, ca urmare a eliminarii din partida cu Shelbourne. Dica a cazut dupa un contact cu Rogers, iar arbitrul francez Claude Colombo i-a eliminat pe amandoi, dupa ce s-a consultat cu unul dintre asistenti. Cei doi jucatori au parasit cu greu terenul, protestand, iar in tunelul dinspre vestiare s-au incaierat, fiind nevoie de interventia unor bodyguarzi pentru a-i desparti. In urma deciziei Comisiei de Disciplina a UEFA, Dica va rata dubla mansa cu Rosenborg, din turul III preliminar al competitiei, precum si urmatorul meci pe care Steaua il va disputa in grupele Ligii Campionilor, in cazul in care va trece de norvegieni, sau in turul I al Cupei UEFA, daca va fi eliminata de gruparea norvegiana. Directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ca FC Steaua va face apel la sanctiunea impusa lui Dica de Comisia de Disciplina a forului european. Steaua nu se va putea baza pentru primul meci cu Rosenborg nici pe Laurentiu Dinita, suspendat pentru un meci, dupa ce a fost eliminat tot in returul cu Shelbourne. Dinita va sta doar o etapa deoarece a fost eliminat dupa ce a primit doua cartonase galbene. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.