Vicepresedintele PD Cezar Preda aminteste, intr-un comunicat de presa, faptul ca, la sfarsitul lunii iunie, Comisia juridica a Camerei Deputatilor a constatat ca el nu se afla in stare de incompatibilitate. Deputatul PD face aceste precizari dupa ce,
Vicepresedintele PD Cezar Preda aminteste, intr-un comunicat de presa, faptul ca, la sfarsitul lunii iunie, Comisia juridica a Camerei Deputatilor a constatat ca el nu se afla in stare de incompatibilitate. Deputatul PD face aceste precizari dupa ce, luni, reprezentantii Centrului pentru Jurnalism Independent (CRJ) au invocat faptul ca nu au intrat in timp util in posesia raportului Comisiei juridice a Camerei Deputatilor din care reiese situatia de compatibilitate a 12 parlamentari. "Raportul respectiv a trecut cu unanimitate de voturi de Comisie dupa care a fost trimis Biroului Permanent. Oricand, acest raport poate fi consultat de oricine pentru ca este un document public. Asadar, nu cred ca este ceva de comentat pe marginea acestei chestiuni. Eu am adus acte justificative din care rezulta ca sunt compatibil cu statutul de deputat, iar aceste documente pot fi verificate si la Oficiul National al Registrului Comertului", mai spune liderul PD, subliniind: "Sustin, fara echivoc, demersurile unor ONG-uri, asa cum este si CRJ, de investigare si de scoatere la iveala a incalcarilor flagrante ale legii, dar va asigur, in acelasi timp, ca nu m-am gandit nici un moment sa ma plasez in afara prevederilor legale in domeniu". (A.H.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.