Actritele Meryl Streep, Gwyneth Paltrow si Annette Bening vor juca intr-un nou film produs de Brad Pitt, despre scandalul Watergate, care l-a costat postul de presedinte pe Richard Nixon in 1974. Filmul, adaptat dupa piesa de teatru "Dirty Tricks" de
Actritele Meryl Streep, Gwyneth Paltrow si Annette Bening vor juca intr-un nou film produs de Brad Pitt, despre scandalul Watergate, care l-a costat postul de presedinte pe Richard Nixon in 1974. Filmul, adaptat dupa piesa de teatru "Dirty Tricks" de John Jeter, va povesti cum Martha Mitchell, sotia ministrului de justitie al lui Richard Nixon, John Mitchell, a dezvaluit unei jurnaliste implicarea Casei Albe in scandal, relateaza AFP, citata de Mediafax. Meryl Streep, castigatoarea Oscarului in 1983, pentru cea mai buna actrita, in filmul "Alegerea Sophiei" si pentru cea mai buna actrita in rol secundar in 1980 in filmul "Kramer contra Kramer", va juca rolul Marthei Mitchell, iar Annette Bening va juca rolul jurnalistei. Gwyneth Paltrow, castigatoarea Oscarului pentru cea mai buna actrita in 1998 in filmul "Shakespeare in Love", va fi Maureen Dean, sotia lui John Dean, consilierul lui Nixon.
Filmul, pus in scena de catre realizatorul seriei televizate "Nip/Tuck", Ryan Murphy, va fi produs de compania Plan B a actorului Brad Pitt, pentru studiourile Paramount. Mai multe filme au evocat deja cel mai mare scandal din istoria politicii Statelor Unite de dupa razboi: "Oamenii presedintelui", regizat de Alan Pakula, in 1976, cu Robert Redford in rolul principal, si "Nixon", de Oliver Stone, in 1995, cu Anthony Hopkins. La sfarsitul lunii mai, Mark Felt, a doua persoana ca importanta la acea vreme in FBI, in prezent in varsta de 91 de ani, a povestit unei reviste americane ca el era faimosul Deep Throat, sursa cheie a reporterilor de la Washington Post in acest scandal, punand astfel capat unui mister vechi de mai bine de treizeci de ani. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.