Comedia "The Dukes of Hazzard" a preluat prima pozitie in topul celor mai vizionate filme in Statele Unite la sfarsitul saptamanii trecute, in ciuda cronicilor defavorabile pe care le-a avut in presa, transmite Mediafax. "The Dukes of Hazzard", adapt
Comedia "The Dukes of Hazzard" a preluat prima pozitie in topul celor mai vizionate filme in Statele Unite la sfarsitul saptamanii trecute, in ciuda cronicilor defavorabile pe care le-a avut in presa, transmite Mediafax. "The Dukes of Hazzard", adaptare a unui celebru serial de televiziune din anii '80, a incasat 30,5 milioane de dolari in primul sau weekend pe marile ecrane, potrivit cifrelor furnizate de compania specializata Exhibitor Relations. Comedia, in care joaca Burt Reynolds si Jessica Simpson, relateaza ispravile unei familii dintr-un orasel american, aflata in conflict cu politia, si a detronat "Weddind Crashers". Ocupantul locului intai weekendul trecut, cu Vince Vaughn si Owen Wilson pe afis, a coborat pe pozitia a doua, incasand 16,5 milioane de dolari. "Charlie and the Chocolate Factory", o noua adaptare a unei lucrari clasice a literaturii pentru copii, cu Johnny Depp in rolul lui Willy Wonka, a coborat pe locul al treilea, cu incasari de 10,5 milioane de dolari. Comedia de familie "Sky High", care urmareste aventurile unui adolescent ai carui parinti sunt super-eroi, s-a clasat pe pozitia a patra, cu noua milioane de dolari incasari, urmata de comedia romantica "Must love Dogs", cu Diane Lane si John Cusak (7,4 milioane). Documentarul francez "La Marche de ltempereur" ("March of the Penguins"), aflat pe pozitia a zecea saptamana trecuta, a urcat pe cea de a sasea, cu incasari de 6,9 milioane de dolari, o evolutie interesanta pentru un documentar european pe piata americana. Urmeaza in clasament "Stealth" (5,8 milioane), "Fantastic Four" (4 milioane), "War of the Worlds" (3,5 milioane) si thrillerul "The Island" (3,1 milioane). (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.