Cand unii analisti politici cu mintile infierbantate, in cursul crizei ostaticilor, si cativa lideri liberali speriati de scaderea in sondaje au cerut intempestiv retragerea imediata a trupelor noastre din Irak, am sustinut ca aceasta ar fi o decizie
Cand unii analisti politici cu mintile infierbantate, in cursul crizei ostaticilor, si cativa lideri liberali speriati de scaderea in sondaje au cerut intempestiv retragerea imediata a trupelor noastre din Irak, am sustinut ca aceasta ar fi o decizie contraproductiva, care ar submina relatiile noastre cu SUA, incepute de Emil Constantinescu, continuate de Ion Iliescu si intarite de Traian Basescu. Iata ca zilele acestea liberalul A. Cioroianu, ministrul nostru de Externe, a afirmat acelasi lucru intr-o declaratie la Washington. E bine ca deciziile privind subiecte grave sa fie sugerate sau luate sub imperiul ratiunii, si nu al starilor emotionale.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.