Doi canadieni heterosexuali se vor casatori, profitand de legea ce permite casatoriile intre persoane de acelasi sex, pentru a se bucura de avantajele fiscale ale unui cuplu casatorit, transmite site-ul Ananova. Bill Dalrymple, in varsta de 56 de ani
Doi canadieni heterosexuali se vor casatori, profitand de legea ce permite casatoriile intre persoane de acelasi sex, pentru a se bucura de avantajele fiscale ale unui cuplu casatorit, transmite site-ul Ananova. Bill Dalrymple, in varsta de 56 de ani, si cel mai bun prieten al acestuia, Bryan Pinn, cu noua ani mai in varsta, au decis sa se casatoreasca pentru a plati impozite mai mici. Cei doi, care au fost insurati cu femei anterior, insista ca au o motivatie serioasa pentru a se casatori si anume sa atraga atentia asupra unui punct slab al legii casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Cei doi au apelat la un avocat care le-a confirmat ca legea nu precizeaza ca persoanele de acelasi sex care doresc sa se casatoreasca trebuie sa fie homosexuale. "Cuplul" nu a fixat inca data nuntii. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.