In baza hipica a clubului sportiv al armatei, in weekend-ul trecut s-a desfasurat concursul national de calarie "Cupa Steaua" la sarituri peste obstacole si dresaj, cu participarea a 17 cluburi hipice din tara si a unui numar de 120 de cai. Competiti
In baza hipica a clubului sportiv al armatei, in weekend-ul trecut s-a desfasurat concursul national de calarie "Cupa Steaua" la sarituri peste obstacole si dresaj, cu participarea a 17 cluburi hipice din tara si a unui numar de 120 de cai. Competitia a intrat din acest an in calendarul Federatiei Ecvestre Romane. Un merit special revine reprezentantului MApN, generalul de brigada Catalin Zisu, presedintele de onoare al sectiei militare. Astfel, o darapanatura a fost transformata intr-o baza cocheta, iar sumele investite de catre Directia Administrativa si Servicii in renovarea locului au avut efectul scontat si in planul performantei. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.