Un imigrant roman de 29 de ani a fost arestat saptamana trecuta de carabinierii din Roma fiind acuzat de Procuratura din Florenta de sechestrare de persoane, jaf, furt, viol, incendiere voluntara si folosirea unei identitati false. Barbatul a fost id
Un imigrant roman de 29 de ani a fost arestat saptamana trecuta de carabinierii din Roma fiind acuzat de Procuratura din Florenta de sechestrare de persoane, jaf, furt, viol, incendiere voluntara si folosirea unei identitati false. Barbatul a fost identificat de functionarii de la statia Aventino, in timpul unui raid al politiei in cartierul Testaccio din Roma. Politistii spun ca, la Florenta, romanul conducea o banda care organiza furturi, jafuri, sechestrari de persoane, violente sexuale si incendierea locuintelor altor romani. Zilele trecute, el a plecat din regiunea Toscana spre Roma, unde a fost gazduit de un grup de conationali, si ei aflati ilegal pe teritoriul Italiei. Carabinierii au descins in locuinta unde se afla acesta si l-au arestat alaturi de alti romani. (G.T.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.