Pe o ploaie care a pus in pericol desfasurarea partidei, FC National a invins greu pe FCM Bacau, printr-o reusita curioasa a lui M. Oprea. Moldovenii au fost mai activi si au avut sanse serioase de a inscrie, dar Tanasa le-a irosit nonsalant. La fina
Pe o ploaie care a pus in pericol desfasurarea partidei, FC National a invins greu pe FCM Bacau, printr-o reusita curioasa a lui M. Oprea. Moldovenii au fost mai activi si au avut sanse serioase de a inscrie, dar Tanasa le-a irosit nonsalant. La finalul meciului, Roberto Landi a recunoscut onest ca un egal ar fi fost just. "Cred ca o remiza ar fi fost mai echitabila, tinand cont de ocaziile pe care si le-a creat Bacaul. Important este insa ca ne-am creat sanse de gol si ca am reusit sa castigam acest meci. Am fost norocosi, am obtinut victoria si am inceput sezonul cum nu se putea mai bine", a afirmat Landi, care are 10 jucatori noi fata de sezonul trecut. Altfel, solicitat sa evalueze sansele echipei sale la titlu, antrenorul italian a apreciat ca echipa sa abordeaza politica pasilor marunti. " Vom vedea la finalul campionatului pe ce loc ne vom afla. Noi trebuia sa abordam meciul cu FCM Bacau ca pe o finala de Liga Campionilor" a declarat Landi. De partea cealalta, Cristi Popovici, antrenorul bacauanilor, era extrem de jovial la incheierea meciului. "Fulgerele nu m-au speriat, ci ratarile noastre. Noi am incercat sa facem un joc bun cu Nationalul, o echipa care desi a pierdut multi jucatori in aceasta vara a reusit sa aduca altii care sa-i faca uitati pe cei de dinainte. A fost o partida echilibrata, am avut ocazii, dar poate si sansa a facut ca victoria, per ansamblu una meritata, sa fie de partea lor", a spus Popovici. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.