Pandurii Targu-Jiu a ratat debutul in Divizia A, fiind invinsa, scor 1-2, pe teren propriu de Farul Constanta. Dupa un inceput echilibrat, punctat de contre periculoase ale celor doua echipe, "marinarii" au deschis scorul prin Barbu, care a reluat o
Pandurii Targu-Jiu a ratat debutul in Divizia A, fiind invinsa, scor 1-2, pe teren propriu de Farul Constanta. Dupa un inceput echilibrat, punctat de contre periculoase ale celor doua echipe, "marinarii" au deschis scorul prin Barbu, care a reluat o lovitura de colt nestingherit de nimeni. Gazdele nu s-au pierdut cu firea si au egalat la doar doua minute distanta printr-o reusita semnata de Vintilescu. Totusi, Farul, echipa ce si-a propus sa ocupe unul din primele trei locuri la finalul campionatului, s-a dovedit mult mai matura si a inceput sa domine jocul cu usurinta. Raidurile lui Gurita i-au pus deseori in dificultate pe fundasii "minerilor", insa golul victoriei a venit de la Todoran care a marcat simplu, dupa ce lovitura libera executata de Apostol a lovit bara portii celor din Targu-Jiu. Dupa pauza, constantenii au continuat sa conduca disputa iar Pascovici a ratat o buna ocazie de a transa partida. In finalul partidei entuziasmul tribunelor i-a propulsat pe "mineri" in atac insa Farul nu a scapat ocazia de obtine trei puncte in fata unei echipe inca necoapte pentru Divizia A. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.