Seful Sectiei de Psihiatrie a Spitalului din comuna Dumbraveni, judetul Vrancea, psihologul Adrian Daniel Arghiroiu, a trimis pe adresa redactiei ZIUA o scrisoare prin care ne solicita ajutorul pentru a gasi familiile a trei pacienti cu identitate ne
Seful Sectiei de Psihiatrie a Spitalului din comuna Dumbraveni, judetul Vrancea, psihologul Adrian Daniel Arghiroiu, a trimis pe adresa redactiei ZIUA o scrisoare prin care ne solicita ajutorul pentru a gasi familiile a trei pacienti cu identitate necunoscuta.
Primul pacient a fost recuperat de pe strada, in urma cu cinci ani, de politistii din Dumbraveni si dus la spitalul din localitate. Barbatul, de aproximativ 25-30 de ani, are circa 1,80 inaltime si este foarte slab. Andrei Iulian Serban, asa cum a fost botezat de cadrele medicale, este retardat mintal si nu-si aminteste aproape nimic despre familia sa. Stie doar cateva nume pe care le repeta cu insistenta: mamaia Verginica, tataie Tache, mama Niculina si tata Dorel. Barbatul le-a declarat medicilor, in nenumarate randuri ca vrea sa mearga acasa, fara a sti insa unde este aceasta. Se pare ca este originar din Dolj, dar nu se cunoaste cu exactitate localitatea.
Mihai Chiscop Cel de-al doilea pacient, un barbat in varsta de 30-35 de ani, inalt de 1,70, se afla la spitalul din Dumbraveni de mai bine de trei ani. Mihai Chiscop, asa cum a fost numit de medici, este si el retardat mintal, iar specialistii nu au reusit sa afle de la acesta decat ca este din zona Bacaului, iar parintii sai din Moldova.
Al treilea pacient, Marius, se pare ca este din Republica Moldova si ca s-a nascut in 7 iulie 1977. Cicatricea de trei centimetri de pe obrazul drept si pasiunea sa pentru emisiunile sportive, conduc la ideea ca acesta a fost boxer. Barbatul, blond, cu ochii verzi, se intristeaza de fiecare data cand aude pronuntandu-se Transnistria.
Politia din Dumbraveni nu a reusit pana in prezent sa le gaseasca familiile. In aceste conditii, cadrele medicale fac un apel la toti cei care ar putea sa ofere informatii cu privire la familiile acestora.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.