"Fortele internationale ii vor ajuta deopotriva pe refugiatii liabenzi si israelieni sa revina la casele lor si sa inceapa sa isi cladeasca o noua viata, fara sa se mai teama de violente si teroare. Mobilizarea fortelor internationale necesita totoda
"Fortele internationale ii vor ajuta deopotriva pe refugiatii liabenzi si israelieni sa revina la casele lor si sa inceapa sa isi cladeasca o noua viata, fara sa se mai teama de violente si teroare. Mobilizarea fortelor internationale necesita totodata si hotararea comunitatii internationale. In Liban, rezolutiile anterioare nu au avut efect, pentru ca ele nu erau puse in aplicare de comunitatea internationala si nu au impiedicat gherilele Hezbollah sa recurga la noi violente. Noua rezolutie autorizeaza mobilizarea a circa 15000 de militari, cu un mandat mai cuprinzator si extrem de urgent. Comunitatea internationala trebuie acum sa desemneze comanda acestor forte, iar ele trebuie mobilizate cat mai repede pentru a asigura pacea in regiune".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.