Serif Tiraspol, cu cinci romani pe teren, a ratat calificarea in ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor, fiind invinsa si acasa de Partizan Belgrad, cu acelasi scor ca in tur, 1-0, golul fiind marcat tot de nigerianul Odita Obiora. Sebastian Hut
Serif Tiraspol, cu cinci romani pe teren, a ratat calificarea in ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor, fiind invinsa si acasa de Partizan Belgrad, cu acelasi scor ca in tur, 1-0, golul fiind marcat tot de nigerianul Odita Obiora. Sebastian Hutan, Dan Lacusta si Razvan Cocis au fost integralisti la Serif, iar Cristian Ionescu (inlocuit in minutul 74) si George Florescu (inlocuit in minutul 84) au fost si ei titulari. De la Serif a lipsit insa Viorel Dinu. O alta echipa cu romani, Dinamo Kiev, a fost si ea eliminata, dupa ce a pierdut cu 0-1 pe terenul lui FC Thun (2-2 in tur). Pentru Dinamo, Florin Cernat (foto) a fost integralist, in timp ce Cristian Irimia si Tiberiu Ghioane nu au fost nici macar rezerve. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.