Vicepresedintele PD Ioan Oltean (foto) a apreciat ieri, la Bistrita Nasaud, intr-o conferinta de presa, ca ministrul Gheorghe Seculici "trebuie sa iasa din inhibitia in care a intrat" si sa devina un concurent al premierului Calin Popescu Tariceanu.
Vicepresedintele PD Ioan Oltean (foto) a apreciat ieri, la Bistrita Nasaud, intr-o conferinta de presa, ca ministrul Gheorghe Seculici "trebuie sa iasa din inhibitia in care a intrat" si sa devina un concurent al premierului Calin Popescu Tariceanu. Oltean a prezentat presei detalii in legatura cu ultima intalnire a conducerii PD in care a fost analizata activitatea ministrilor democrati si a precizat ca de la Gheorghe Seculici toata lumea asteapta mai mult. "Gheorghe Seculici este un om deosebit, insa un om cu foarte mult bun simt, ori s-a constatat ca un om cu foarte mult bun simt nu poate sa se impuna in Guvernul Romaniei. I s-a cerut sa se manifeste mult mai vehement, sa-si puna personalitatea in aplicare, fiindca, cu bun simt, stai de-o parte. Gheorghe Seculici trebuie sa fie un concurent pentru Calin Popescu Tariceanu. Noi credem ca poate, daca intr-adevar isi pune in aplicare ce l-a dotat natura. Trebuie sa iasa din inhibitia aceasta in care a intrat", a spus Oltean. Deputatul PD a admis, insa, ca Seculici nu-i va putea lua locul lui Tariceanu, intrucat postul de premier apartine PNL. Oltean a mai spus ca, potrivit informatiilor pe care le detine, nici unul dintre ministrii PD nu va fi schimbat.
Dezbaterea privind activitatea ministrilor democrati, care a avut loc luni la Colegiul Director al partidului, a fost "foarte densa, uneori furtunoasa", aprecia liderul PD Emil Boc. El a declarat ca unii ministri au primit "avertismente", mentionandu-i pe ministrul de stat Gheorghe Seculici, ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga si ministrul Mediului, Sulfina Barbu. Boc a precizat ca lui Seculici, care este "omul numarul doi in Guvern", i s-a cerut "sa se manifeste ca atare", tinand cont si de pozitia politica a PD. Conform liderului PD, Seculici a spus ca pana acum a facut ceea ce a putut si ca o sa-si ia in serios rolul de vicepremier. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.